Psycholoog Zaanstad

Praktijk van Margot Blaes

bg

Therapeut Margot Blaes - Even voorstellen

psycholoog Margot Blaes

Mijn naam is Margot Blaes-Carper (1956). In het verleden heb ik zowel in verschillende functies in het bedrijfsleven gewerkt als in het onderwijs, waar ik les gaf op middelbare scholen in de vakken Nederlands en tekenen en later ook als opleidingscoördinator werkte.

In mijn vorige functies heb ik altijd veel contact gehad met mensen en het begeleiden van mensen. Dat heeft me altijd aangetrokken. En ook de strijd die gevoerd kan worden om je beter te voelen en gelukkig te zijn, herken ik. Om die redenen wilde ik daar ook bij anderen graag mijn steentje aan bijdragen. De stap naar omscholing tot therapeut was daarom een logisch vervolg en één die ik aanvankelijk door een vierjarige opleiding bij de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam heb gezet.

Daar hield mijn ontwikkeling als therapeut echter niet op. Naast deze vakopleiding heb ik namelijk het European Certificate for Psychotherapy (ECP) behaald, eveneens een vierjarige opleiding, en daarnaast bijvoorbeeld nog een EMDR-opleiding, de basisopleiding voor EFT-therapeut en trainingen in familieopstellingen succesvol afgerond. Voor een uitgebreid overzicht van mijn opleidingen klik je hier. Door dit alles beschik ik over een breed spectrum aan kennis en ervaring, kan ik me tijdens de therapie goed afstemmen op de cliënt en toepassen wat er op dat moment nodig is.

Het feit dat ik mij pas later in mijn leven ben gaan omscholen tot therapeut geeft mij bovendien het voordeel dat ik ook buiten de praktijkdeuren om veel (levens)ervaring heb. Hierdoor weet ik bijvoorbeeld wat het betekent om met moeilijke werksituaties om te gaan.

Wees welkom

Als je graag samen met mij aan de slag gaat, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben bovendien in staat om op korte termijn een intake in te plannen.

- Margot

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen